Challenge2Balance

 

Challenge2Balance

Slimmer afvallen is jouw programma als je echt wat gewicht kwijt wilt. Het past bij jou als je er genoeg van hebt om heen en weer geslingerd te worden. Diëten is op korter termijn hartstikke leuk. Totdat je weer normaal gaat eten. Jojo effect.. herken je het?

Het 6 of 12 weken programma is zo ontwikkeld om mensen op een juiste manier bezig te laten zijn met hun lichaam.
Gevecht voeren is een negatieve mindset, en die gaan we proberen los te laten. Wanneer je continue aan het diëten bent, en dus een gevecht voert, raakt je lichaam en stofwisseling verstoord, met als resultaat dat je je steeds minder fit gaat voelen.

Ik wil met name het omdenken erin mee nemen. Niet dat iets niet mag, maar wat is de reden waarom jij jouw gewoontes hebt, wat is de reden voor verandering.
Bewustwording met voeding en beweging. Laat je vooral niet misleiden door alle reclames en tactieken van de voedingsindustrie en dieetindustrie. Bewandel stap voor stap het pad naar jouw doel, en accepteer dat het niet vanzelf gaat. Afvallen en grip op je gewicht kost moeite! Laat je niet verleiden tot de makkelijkste oplossingen, hoe aantrekkelijk ze ook klinken, ze werken niet.  Zonde van je geld, tijd , zelfvertrouwen.

Je bent een individu. Iedereen is anders. Lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon bepalen de energiebehoefte en de bijbehorende voedingsschema’s. Geen vervangende middelen als shakes, maaltijdrepen etc. Iedere week krijg je een eetschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s , je hebt 6 momenten op de dag om te eten. En je zal verbaast zijn hoeveel je mag eten. 

Ik help je om uit de dieetmodus te komen. Geen focus op de weegschaal, maar focus op hoe jij je voelt!

Dat jij jouw doelen bereikt, is mijn doel. 

Kosten Challenge2Balance: 

6 weken traject
119 euro voor leden C2M
139 euro niet leden
12 weken traject
179 euro leden C2M
199 euro niet leden

 

 

Challenge2balance